Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2014 11:28 - Какви ролери са подходящи за малко дете? Кои Детски ролери са най-добри качества
Автор: roleri Категория: Хоби   
Прочетен: 3222 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 16.05.2014 11:41



Какви ролери са подходящи за малко дете? Кои Детски ролери са с най-добри качества


Какви ролери са подходящи за малко дете?
Най-добрите детски ролери, които стават за тренировки

image


Въпрос: Какви ролери са подходящи за 4-годишно дете? 


При ролерите най-важното е стабилността на обувката и движението на колелцата. При болшинството ролери в магазините липсват и давата аспекта. В Ролери Школата ни дълго търсехме кои са най-подходящите ролери, които наистина си заслужават парите. Да стават за тренировки, да може даецата да чувстват стабилност и бързо да се учат. Да не им се огъват, че да ги спъват.


Обучение по ролери

 

Най-доброто на пазара, в момента, е патентов модел на Пауърслайд,  модифициран като детски полу-професионални ролери от Темпиш. Размерите са (34-37) и (37-41). За крак 25 номер и двата варианта са добри. Трябва да премери и види кои му лягат по-добре.

 

От марковите ролери открихме два модела, които дават всичко това: Детските ролери на Пауърслайд и детските ролери на Рочес. Но не всички, само най-високия клас си залужават.

 

Италианските Рочес са регулируеми детски ролери (24-29), (30-35) или (36-40). Така че 25 размер е супер - купувате от 36-40 и детето ще ги кара години наред.

 

От по-ниския и евтин клас също открихме един модел, който наистина си заслужава. Това е модел който внасяме специално за школата. Номерациите са (29-32), (33-36), (37-40). Малките много добре обхващат крачета на 2-3 годишни деца. Цената им е на половина от марковите. Спестено е от страна на материали, но качествата си остават най-добрите от този клас.

 

Също така се чудя дали да са с 4 колелца в една линия или 2 по 2? 

 

За малки деца, под 3 години, започваме с ролкови кънки (2 по 2). Най-добрия вариант е три в едно (ролери, кънки за лед, ролкови кънки). Те дават нужната стабилност. Лесно се кара и учи с тях.

 

За по-големите обаче, това не е нужно. Те си тръгват спокойно с нормални ролери. Важното е да са стабилни, както по-горе описаните, които ползваме в Школата ни по ролери.

 

Аз се колебая дали ще може да ги кара вобще?

 

Нормално. Затова в Школата ни първоначално даваме на ролери под наем за да се види развитието на детето. След някой друг урок, като се запали интереса му, и с е види че напредва, му избираме от гореспоменатите, това което най-добре му ляга.


image

Сансу и Йонсу в България търси талант - полуфинал 2014 

image

Сензационното представяне на Сансу и Йонсу в България Търси Талант 

image

Какви ролери са подходящи за малко дете? 

image

С ролери в България търси талант 2014: Балет на ролери




Гласувай:
1



1. roleri - Трябва ли детските ролери да бъдат разтегателни - регулируеми?
16.05.2014 11:50
Регулируемите детски ролери обикновенно обхващат по 3 номера. Но ако ролерите дават голяма стабилност - както високия клас детски ролери, които използваме в Ролери Школа Бургас, тогава не е задължително ролерите да са разтегателни. Най-добрите ролеристи в Школата ни карат детски ролери, които не се разтяхат, а са с 2-4 номера по-големи. Това не им пречи, понеже ролерите са висок клас, имат нужната стабилност дори да не се стягат много. За сравнение - нестабилните ролери ги стягат, децата ги боли, а не дават нужната стабилност и контрол.
цитирай
2. roleri - Трябва ли ролерите да се стягат много?
16.05.2014 11:56
Лошите ролери, колкото и да ги стягаш не дават контрол и стабилност. Само детето ще го боли, ще го убива и кракът му въпреки това ще се криви. Тази нестабилност ще доведе до падания, изкривяване на ролерите и на самия крак.

Добрите ролери, каквито ползваме в Ролери Школата ни, дават голяма стабилност и контрол без да е необходимо да се стягат много. Напротив - правилото е да остане един пръст растояние, за да може кракът да е свободен и да диша. В допълнение, това е нужно, за да може детето да има свобода при правенето на трикове и движенията му да не са ограничени, а в същото време качеството на кънката гарантира, че то ще има абсолютен контрол, дори да е на един крак или дори на едно колелце.
цитирай
3. roleri - На каква възраст е добре детето да започне да се учи да кара ролери?
16.05.2014 12:17
Най-малката ни ролеристка е на 2 годинки. Много е стабилна, спокойно кара и по изнанагорно и по наклон; знае как да спира и завива с ролерите. Методиката на обучение при толко малки деца е малко по-различна, но ако детето има желание, няма никакъв проблем да се научи да кара ролери на 2-3 годинки.

С други думи възрастта не е проблем. Деца които вече разбират какво им говориш могат спокойно да се научат да карат ролери. Ако сте от Бургас или минавате лятото към Бургас, можете спокойно да вземете накой-друг урок за начинаещи ролеристи или за напреднали ролери трикове.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: roleri
Категория: Хоби
Прочетен: 26662
Постинги: 6
Коментари: 7
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930